Liguster

Der er flere måder at definere din ejendomsgrænse på. Nogle mennesker vælger et hegn eller hegn, andre vælger en smuk hæk. En hæk som havehegn har flere fordele.

Først og fremmest er udsigten til sådan en fuld, grøn væg af planter selvfølgelig smuk. En uigennemsigtig hæk giver også en masse privatliv i din have: Du kan solbade uforstyrret eller tilbringe tid i haven uden at blive hindret af forbipasserendes uforskammede blikke eller.

Når det kommer til hækplanter, er der mange valgmuligheder. Der er trods alt mange planter, der kan danne en smuk hæk sammen. Der er en hækplante, som vi ofte ser i vores haver: liguster. Vi vil gerne forklare, hvorfor ligusteren er så populær.

Ligusteren: en plante med en historie

Ligusteren er en smuk hækplante med en alsidig karakter. Dels er ligusteren en ekstrem stærk plante, der kan trives overalt og tåle vinteren godt. På den anden side er det faktisk en meget dejlig plante, der med sin yndefulde hvide blomst afgiver en karakteristisk, men behagelig duft.

Denne scene tiltrækker sommerfugle, bier og andre usædvanlige insekter til din have. De hvide blomster udstødes i sensommeren af ​​små sorte bær, som er en sand delikatesse for alle slags fugle. Disse bær er dog noget giftige for mennesker.

Ligusteren kan bruges på mange måder i din have. Hvilken vej du vil gå med denne hækplante afhænger naturligvis af din personlige smag og designet af din have. I en formel have kan ligusterhækken tjene godt, når den beskæres stramt.