Kirsebær Laurbær

Kirsebær Laurbær er en af ​​de mest populære typer hækplanter. Den har levende og skinnende store blade, der gør en fantastisk skærm. Dens hurtige vækst sikrer, at du kan skabe en kompakt hæk på kort tid.

Disse planter er nemme at dyrke, nemme at vedligeholde, meget tolerante og har en interessant dyrelivsværdi.Kendt som en hårdfør hækplante, kan Laurel overleve under mange forskellige forhold og kan klare radikal beskæring og formning.

Fordele og ulemper ved laurbærhækken

Laurbærhækken er meget populær hos mange mennesker og med god grund. Denne hæk har flere fordele:

De fleste laurbærhækvarianter vokser hurtigt

Laurbærhækkene er hårdføre og forbliver grønne om vinteren, så du er aldrig uden privatliv eller med udsigt til din have

Laurbærhækken lukker også hurtigt

Lav vedligeholdelse (kun beskær en eller to gange om året)

Har du en lille have? Så er vores færdiglavede laurbærhække ikke egnede. De har brug for lidt mere plads.

Hvad er en laurbær?

Laurel er en populær stedsegrøn hækplante, fordi den er tolerant over for de fleste jordtyper. Den vokser hurtigt, og dens livlige grønne blade giver dig mulighed for at danne en hæk relativt hurtigt. Som en stedsegrøn plante vil Laurel give din have privatliv hele året rundt og beskytte fugle og dyr om vinteren.